28 Ekim 2011 Cuma

Ey güzel İstanbul...



Ey güzel İstanbul ;
      Ben hep seni , cikarlari için her şeyi yapacak, işveli,cilveli,isini bilen,naif ve zarif ve karsı konulamayacak kadar cazibeli bir kadina benzetmişimdir. Fakat bugün boğazının  karanlık sularına bakarken geceninde yardimiyla gizlediğin sessizce kabullenip sustuğun onca sirrin,gizemin ustune kendini bile sakladığını  duşundum.   


        Boğaziçi köprüsü sana inat  seni aşikar etmek istercesine gereksiz biçare bir caba icersinde Üzerinde salınırken o kadar çekici geldin ki...
      Ve ilk kez kadin değilde daha çok asi, içine kapanık , güçlü boylu poslu elde edilemeyecek kadar uzak ve teslim olmayacak kadar gururlu bir erkek gibi geldin.
      Ve bu dusunce ve sen İstanbul seni böyle daha çok sevdim. Beynimde bir ısik, içimde kontrolsüz bir enerji uyandı. Delisine uzerinde tepinmek, hani derler ya "İstanbul Kazan Ben kepçe" iste öyle altından girip üstünden çıkmak,her semtini her caddeni, dört bir yanini tavaf etmek, yeditepenin yedisine de ayrı ayrı çıkıp yedisinde de gırtlağım yırtılırcasına "bugün sana tepeden baktım aziz İstanbul" ve "aziz olabilirsin ama benden büyük  değilsin İstanbul" gibi kendini eşkiya filminde sanan bir edayla klişe repliklerle bağırmak istedim.


Ve her seye rağmen bu düşünce ve sen İstanbul seni böyle daha çok sevdim...





26 Ekim 2011 Çarşamba

ehuuuuuu blogum var artık benim :)


Blogumu yeni açtım. Blog oluşturmaya başla butonu ile temasım neticesinde bu sayfaya ulaşıverdim. Ne renk yazsam diye düşünürken (şuursuz bokluğum üstümde malum; ne yazacağından ziyade ne renk yazacağının derdine düşecek kadar hem de ) bu rengi görüp ağlamaklı oldum. ojeci, parfümerici dolaşıp duruyom ben ya .... Bulamadım hala böyle bir mavi ....

Efendim neyse fazla uzatmayayım. Malum canım ülkem karışık başında bin bir dert , ojesinin rengine düşmüş şuursuzluğunun üstüne bide sağduyusuz sanmayın beni... Bu sebebiyetten öhööö öhö ve öhöömm diye boğazımı temizleyip kocaman kocaman MERHABALAR diyorum.

ehuuuuuu blogum var artık benim. Blokçuyum artık ben.  :-)