12 Mayıs 2013 Pazar

Bu haftadan geriye kalan !

Bu hafta sonu gündemimiz baya bi yogundu. Hepimizin ders çıkaracağı, paylaşacağı yogun duygularımız vardı. 

Herkesin en az bir tane, klavye delikanliligi yapabilecegi, Twitt atacağı, Facebook ta paylaşım yapabileceği bir konu vardı. 

Haftanın ve pazar gecesinin sonunda nacizane şunu soyleyebilirim ki ; keske millet meselelerine ve insan hayatına ilgimiz, delikanlılığımız ve tutkumuz , tuttuğumuz takıma olan taraftarlığımız kadar olsaydı. 
Beni en cok şaşırtan ise; bütün gün sosyal medyada, değerli annelerimiz, kıymetli annelerimiz, cennet annelerin ayakları altındadır, aman anam, canım anam ve hatta keske anneler ölümsüz olsa gibi ütobik ve doğaya aykırı paylaşımlarda bulunanlar aksam mac sonrası ilk olarak ve hep birbirlerinin annelerine küfür etmiş olmaları oldu.

Hükumetin Hatay da yaşananlar ve o acı görüntüler karşısında takındığı tavır  ve dedikodu seklinde dolasan hazmedilemez, konu hakkindaki yayin yasagi ise insanı çileden çıkaran cinsten. 

Gunün özeti olarak; 

Hatay daki patlamaya ve galatasarayin maglubiyetine uzuluyor, fenerbahcemin zaferine seviniyor ve annelerimizin anneler gununu kutluyoruz 

Bu arada "gelecegin annesine" yazılı bir kartla eski sevgilimden gelen muhteşem gülleri sizinle paylaşmadan edemeyeceğim. :)

Not: su anki erkek arkadaşım gunün anlam ve onemiyle ilgili bana hiçbir jest veyahut kuru bir sözü yada  nebileyim mesajı olmadı :( 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder